Betörtünk az Internetre!

Egyesületünk nem informatikai bűnözésre adta a fejét, mint azt a cím sugallhatja :-) elkészítettük honlapunkat, melyet szeretnénk ezzel az első poszttal bemutatni nektek és a nagyvilágnak egyaránt.

Mi (az egyesület dolgozói) egy informatikai alapképzésben veszünk részt, melynek ideje alatt lehetőségünk van arra, hogy kissé mélyebb betekintést nyerjünk a honlapok és egyéb más informatikai – szerkesztői munkálatokba. Ennek eredményeként mutatnánk be a világ legcsinosabb-csodálatosabb honlapját és logoját, melyet ötleteink alapján a pályázat keretében elkészíttetünk és kitartó munkával fejlesztjük nap mint nap. Azért is fontos számunkra, hiszen közös gyermekünk, dédelgetjük is minden nap, informatika tanárunk segítségével.

ekke logo L

Logonkat próbáltuk úgy összeállítani, hogy tükrözze a falu lakosságának sokszí-nűségét a fiatalodó és idősödő, a vitaminoktól még túltengő, a kissé már csonttörő, az apró és nagy termetű, kulturális életben részt vevő, s abból magát kizáró mindenkit. Lehetünk sárgák, zöldek, pirosak, kékek és lilák,  ülhetünk, dőlhetünk, állhatunk az Ekke mindig mindenkit tárt karokkal vár. Számunkra az a fontos, hogy együtt, közösen, ugyanazon értékek mentén haladva, felpezsdítsük piciny falunk kulturális életét.

 

 

Vélemény, hozzászólás?